vineri, 22 aprilie 2011

Medicul veterinar Emilia Herescu a inteles gresit semnificatia profesiei sale

    Medicul Emilia Herescu, nu este decat o criminala in serie, conform diverselor marturii, o criminala care ucide atat cainii fara stapan, cat si pe cei care au stapan, daca acesti nefericti incap pe mana ei. Aceasta femeie considera ca "legea exista pentru a fi incalcata" si actioneaza fara probleme pe baza acestui principiu, pentru ca in Romania se poate. A reusit sa scape nepedepsita pana acum, deoarece autoritatile dorm in front ("Felicitarile" mele!!!). Aici puteti vedea imagini de la adapostul horror pentru caini, pe care-l conduce. Persoanele sensibile ar trebui sa evite vizualizarea acestor imagini.
    Mai multe detalii

5 comentarii:

  1. cum ucide criminala cainii cu stapan? merge pe strada, vede animalul, drogheaza stapanul si ucide patrupedul? sau cum face? ca tot nu reusesc sa inteleg cum poti lua un caine de langa stapan...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma indoiesc ca recurge la o asemenea metoda, dar din pacate, exista persoane, care-si lasa cainii singuri pe strada sau ii pierd si astfel se ajunge la aceste situatii de-a dreptul tragice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu face nimic rau femeia asta, doar ucide citeva mii de ciini. O face conform legii, ce aveti cu ea ?:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pricepi, individule fara Dumnezeu, ca urmeaza oamenii?

      Ștergere
  4. Ai dreptate. Ucide numai cateva mii de caini, nimic important!!! Doar este Dumnezeu pe pamant, are tot dreptul!

    RăspundețiȘtergere