marți, 31 mai 2011

Gogu, anaconda recuperator fara voie

          Un recuperator a folosit un sarpe Anaconda pentru a-si ameninta datornicul ca sa-i inapoieze banii, insa a ajuns el la spital si s-a ales si cu o amenda.
anaconda 2Un bucurestean a avut parte de o surpriza neplacuta cand a vrut sa-l intimideze pe un rau-platnic sa-i dea banii imprumutati. Ca sa-l impresioneze pe datornic si sa-l faca sa-i dea banii mai repede, barbatul a venit la intalnirea cu acesta cu un sarpe Anaconda si i-a spus datornicului ca va pune reptila sa-l muste daca nu-i va da banii inapoi.
Numai ca datornicul nu s-a speriat de sarpele pe nume Gogu, scos de la san de recuperator, ci dimpotriva, lucrurile au luat o alta intorsatura, chiar caraghioasa: rau-platnicul s-a suparat si l-a luat la bataie pe recuperator pana cand acesta a cazut lesinat si martorii au chemat ambulanta.
Chiar daca Gogu avea aproximativ doi metri nu a fost suficient sa-l sperie pe datornic. In urma bataii incasate, recuperatorul a ajuns la spital unde a primit ingrijirile medicale necesare. Dupa aceea recuperatorul a ajuns si la sectia de politie cu tot cu sarpe si s-a ales cu o amenda de 1.000 de lei, pentru ca nu avea autorizatie de la Directia Sanitar Veterinara.
           Mai mult, ofiterii de la Politia Animalelor spun ca se vor adresa instantei pentru ca sarpele sa poata fi luat de la actualul proprietar.
         

Preluare de pe http://www.agenda.ro/news/news/42922/si-a-amenintat-datornicul-cu-un-sarpe-anaconda-pentru-a-si-primi-banii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu