joi, 24 martie 2011

Mii de animale raman orfane, in urma tsunami-ului din Japonia

      Tsunami-ul distrugator care a afectat Japonia dupa cutremurul de 8.9 grade nu a afectat doar oamenii. Dupa ce peste o jumatate de milion de persoane au ramas fara locuinta in urma dezastrului, animalele pe care unii dintre ei le tineau aproape au avut de suferit.
      Multe animale s-au inecat in valul ucigas, iar altele sunt ranite. Numeroase animale s-au pierdut de stapani si acum au nevoie de ingrijiri. Organizatia "World Vets" pentru ajutorarea animalelor monitorizeaza in prezent situatia si face eforturi pentru a ajuta animalele afectate de acest dezastru. Organizatia tine legatura cu veterinarii asociati cu armata americana, prezenti in zona, cu fundatiile de caritate din Japonia, dar si cu voluntarii de acolo. In prezent, organizatia a format o echipa care va merge in Japonia pentru a ajuta la salvarea animalelor si are nevoie de donatii, asa ca in cazul in care doriti sa ajutati animalele puteti dona bani pentru acestea la "World Vets" (http://www.worldvets.org).
      Pentru mai multe detalii accesati http://www.animale.ro/articole/mii-de-animale-raman-orfane-in-urma-tsunami-ului-din-japonia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu